ΜΑΣΑΖ

Μασάζ στο σπίτι

Μασάζ στο σπίτι σε 1 ώρα

Ζήστε μοναδικές στιγμές με κατ’ οίκον μασάζ. Οι έμπειροι θεραπευτές του Spiti Spa έρχονται για μασάζ στο σπίτι ή μασάζ στο χώρο σας, προσφέροντας σας ποιοτικές υπηρεσίες μασάζ. Το προσωπικό μας απαρτίζεται από φυσικοθεραπευτές και αισθητικούς, εξειδικευμένους στη μάλαξη και την ευεξία του σώματος.

Εσείς δεν έχετε από το να επιλέξετε ανάμεσα σε χαλαρωτικό μασάζ, αθλητικό μασάζ, μασάζ πλάτης, μασάζ ποδιών, ρεφλεξολογία, μασάζ κεφαλιού-προσώπου, μασάζ κυτταρίτιδας, λεμφικό μασάζ, θεραπευτικό μασάζ.

Spiti Spa μασάζ στην άνεση του χώρου σας

Οι θεραπευτές μας θα είναι για μασάζ στο σπίτι σας ή μασάζ στο χώρο σας σε μόλις 1 ώρα, προσφέροντας σας μία μοναδική επαγγελματική εμπειρία μασάζ !!!

Δείτε τις τιμές και τις προσφορές του Spiti Spa και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει, επιλέξτε τις υπηρεσίες που καλύπτουν τις δικές σας ανάγκες, μέσα από μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών ευεξίας και ομορφιάς. Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού για εσάς, το έτερον ήμισυ ή τις φίλες σας! Διατίθεται και η δωροκάρτα μας για υπηρεσίες σπα, το απόλυτο δώρο για όλες τις γυναίκες και άντρες. Το δώρο που αναμφισβήτητα θα τους κάνει να νιώσουν μοναδικοί !!!

Καλέστε μας τώρα για το ραντεβού σας με το Spiti Spa στο 210 68 44 666

Τιμές
 • Μασάζ Χαλαρωτικό 30 λεπτά
  €20
 • Μασάζ Χαλαρωτικό 45 λεπτά
  €30
 • Μασάζ έντονης πίεσης 30 λεπτά
  €20
 • Μασάζ έντονης πίεσης 45 λεπτά
  €30
 • Μασάζ κατά της κυτταρίτιδας 30 λεπτά
  €30

Our dedicated staff is ready to serve your beauty needs. We're happy to help you.

ΚΡΑΤΗΣΗ


€0

* Τα πεδία είναι απαιτητά.
** Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι το σύνολο της υπηρεσίας ή υπηρεσιών που επιλέγεται πρέπει να ανέρχεται σε τουλάχιστον 15€ και άνω.
*** Ενδέχεται σε ορισμένες περιοχές να υπάρχουν έξοδα μεταφοράς.
**** Παρακαλούμε πριν την κράτηση διαβάστε τους Όρους Χρήσης.

Η Μεγαλύτερη Εταιρεία Spa στην Ελλάδα