Δωροκάρτα

Χαρίστε ένα Δώρο στη Φίλη Σας

Δωροκάρτα

Δώρο για γενέθλια, δώρο για γιορτή, δώρο για επέτειο, δώρο για γυναίκα!

Προσφέρετε τη δωροκάρτα μας για υπηρεσίες ομορφιάς (νύχια, χτένισμα, μακιγιάζ, μασάζ) το απόλυτο δώρο για όλες τις γυναίκες. Το δώρο που αναμφισβήτητα θα τις κάνει να νιώσουν μοναδικές!

Χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μία δωροκάρτα για μασάζ, χτένισμα, μακιγιάζ ή όποια άλλη υπηρεσία ομορφιάς εκείνες επιθυμούν και δώστε τους την ευκαιρία με το δώρο σας αυτό, να χαλαρώσουν και να αναζωογονηθούν στην άνεση του χώρου τους!

Ένα δώρο ιδανικό για κάθε περίσταση, δώρο για γιορτή, δώρο γενεθλίων, δώρο επετείου, ένα δώρο που ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας. Ένα δώρο που όλες οι γυναίκες χρειάζονται και μπορούν να απολαύσουν ξεκούραστα στο σπίτι!

Προμηθευτείτε τη δωροκάρτα μας άμεσα, καλώντας στο τηλ κέντρο του Spiti Spa στο 210 6844 666 ή στα καταστήματα City massage σε: Χαλάνδρι 210 68 000 18 Νέα Σμύρνη 210 93 49 289 Περιστέρι 210 57 77 730 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα με τις υπηρεσίες που θέλετε να κάνετε δώρο από το site μας, στο πεδίο ΤΙΜΕΣ-ΚΡΑΤΗΣΗ, γράφοντας στο τέλος στο πεδίο μήνυμα ¨ΔΩΡΟ¨ ή στέλνοντας μας email στο info@spitispa.gr τη λέξη δώρο, το τηλέφωνο σας και την αξία που θέλετε να έχει το δώρο σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Αφήστε τα υπόλοιπα στα έμπειρα χέρια των εξειδικευμένων συνεργατών μας!! Γιατί, η ομορφιά είναι –κυρίως- γυναικεία υπόθεση και αξίζει σε όλες!!